ISBN: 978-606-749-017-6 , Format: 13x20 cm, 156 pag, Aparitie: 2015, Martie
Costin Damasaru este absolvent al Scolii Doctorale a Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti in domeniul Management. Cercetarea sa s-a axat pe studiul mecanismelor si proceselor ce guverneaza sistemele de management al motivarii angajatilor in companiile multinationale din Romania. Este absolvent al programului Executive Master in Business Administration al L?Ecole Nationale des Artes et Metiers, Paris, Franta. Din anul 2011 este trainer autorizat, unul din proiectele sale cele mai importante fiind colaborarea cu Institutul Bancar Roman. Actualmente activeaza ca si cadru didactic asociat in cadrul Scolii Nationale de Stiinte Politice si Administrative Bucuresti. Are peste 12 ani de experienta in mediul corporatist, in domeniul Vanzari si Management de Proiect . Vasta experienta in domeniul corporatist coroborata cu expertiza academica din ce in ce mai consistenta si prezenta in calitate de speaker la un numar foarte mare de evenimente, realizeaza o fuziune foarte interesanta. Astfel, pe de o parte reuseste sa desfasoare un proces de cercetare academica coerent si eficient, iar pe de alta parte sa livreze informatia intr-un mod placut publicului.
1. Brand management: intre cultura continutului si storytelling(Florina Pinzaru) Brand management si provocari / De la izolarea specifica produsului, la cultura continutului / Branded content sau brand content? / Timpul povestilor din lumea brandurilor
2. Storytelling si storycatching (Elena-Madalina Vatamanescu)Povestitorul ca agent persuasiv / Identificarea ca liant intre storytelling si storycatching / Povestirea ca orchestrare a strategiilor comunicationale / Povestea din mintea auditoriului / Storytelling academic: arta de a seduce / Seductia simbolului versus seductia imaginii
Conceptul de leadership transformaional, despre care va fi vorba in principal, in aceasta lucrare, este unul din paradigmele cele mai recente in domeniul leadershipului. Cercetarile empirice efectuate au demonstrat ca are o validitate substantiala pentru a prezice o serie de rezultate performante, inclusiv evaluarea si eficienta liderului fata de satisfactie si motivatie (Judge & Piccolo, 2004).
Lucrarea se fata isi propune sa prezinte sintetic principalele concepte, teorii si tehnici asociate activitatii promotionale. Tematica investigata este cuprinzatoare, iar abordarea ? desi urmareste initierea celor interesati de acest domeniu ? nu se opreste la notiunile de baza.